keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Pitkät päiväunet


Wilma on alkanut nukkumaan päivittäin yhdet oikein tosi pitkät päiväunet vaunuissa ulkona ja sen lisäksi parit pienet unet sisällä vaunuissa. Pitkiltä unilta herättyään Wilma onkin yhtä hymyä ja jokeltelee kovasti :)


Eemeli ei nuku päiväunia,joskus nukahtaa vahingossa sohvalle jos on kovin aikaisin herännyt,mutta nykyään yleensä Eemeli herää viimeisenä aamulla. Tässä Eemeli lepäilee mun kainalossa lastenohjelmia katsellen.


Eilen jäikin siivoukset ihan vaiheeseen,ketään ei huvittanut siivota ja lapset sai vaan riitaa aikaiseksi siivotessaan. Jos kahden pitää siivota samaa huonetta,niin se on välillä ihan mahdotonta. Mutta kyllä sekin onneksi välillä sujuu :) Tänään siis jatkettiin siivousta. Vaikka eipä ne hommat tekemällä lopu. Yhtään ei olisi kyllä huvittanut imuroida,mutta onpa sekin nyt tehty :)


Mun uusi avaimenperä :) Nykyään huudellaan aina että missä on possuavaimet??


Siivotessa löytyi kaikki Wilman tutitkin,osa kun on ollut hukassa pitkän aikaa :)


 

Pakastimesta kaivettiin marjoja ja välipalaksi olikin sitten mansikka-mustikka rahkaa ja lopuista marjoista teen kiisseliä. Joka on varmaan aika herkkua puuron kanssa illalla ja aamulla. Tai vaan sellaisenaan välipalana huomenna.

Kylläpä nyt ulkona pimeni yhtäkkiä...jos pari kynttilää tunnelmaa tuomaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä