maanantai 1. lokakuuta 2012

Piha syksyllä



Meidän piha täyttyy hienoista väreistä näin syksyllä. Pensasaita on kauniin värinen,sitä ei kyllästy katselemaan. Sen marjat vaan ei ole niin kivoja,lapset sotkee kaikki vaatteensa niillä leikkiessään. Välillä lähtee pesussa pois,välillä ei. 

Eilen tehtiin pihaan syyssiivous. Sateeseen oli jäänyt lojumaan pitkin pihaa vaikka mitä kesän jäljiltä. Leikkimökki jätettiin vielä auki,että sinne pääsee sadekelillä leikkimään. Makkarat paistettiin pihan siivouksen kunniaksi,tietenkin :)

Tänään lähdin pienten kanssa pihalle jo aikaisin aamulla. Wilma nukkui,minä siivosin varastoa ja muut leikki hiekkalaatikolla. Mun veli kävi ajaan nurmikon ja nyt on siisti piha...hetken,kunnes lelut taas räjäytetään pitkin pihaa.




Tässä oikopolku naapuriin,ei tarvi kiertää tien kautta.


Aamulla oli puhetta Pellen kanssa,että viikonloppuna siivotaan autotalli. Sieltä täytyis heittää ihan kaikki turha pois. Se on taas niin järkyttävän sekaisin. Trampoliinikin täytyy kerätä kohta talvisäilytykseen. Varmaan sitten kun saadaan autotalliin tilaa :)

Muumit pyörii taustalla,lapset rapistelee muroja,kahvi tuoksuu...taidanpa minäkin istua sohvalle kahvin kanssa katsomaan muumeja. Kivan viikonlopun jälkeen on kiva maanantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä