keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Talvea kohti




Ulkoilu kyllä piristi!! Ihan mukava syksyinen ilma,aika kylmä kylläkin. Lapset oli puettu lämpimästi,mutta huomasin että oma vaatetus ei ollut ihan säänmukainen :) Kumisaappaat oli minullakin,ei tarvi varoa että kengät ja sukat kastuu. Ja mä kyllä niiiin tarviin uudet kengät!












Keräsin Eemelin ja Aliisan kanssa osan hiekkaleluista leikkimökkiin ja leikkimökin ovi on nyt suljettu. Leikit siellä jatkuvat taas ensi keväänä. Joku olikin jo siivonnut leikkimökkiä,niin sinne oli helppo vaan viedä tavarat joita ei enää juuri käytetä. Hassua,mutta lapset ovat nyt vasta innostuneet trampoliinista. Hyppivät siellä,jos se ei vaan ole märkä. Villasukilla siellä vielä tarkenee ja hyppiessä taitaa aika lämmin tulla. Mutta pakko se trampoliini on pian purkaa autotalliin :(








Piha alkaa olla tyhjä ja hiljainen. Lapset leikkii paljon vähemmän ulkona kuin kesällä,no,kesällä lähes asuttiin ulkona :) Puuhailu on nyt erilaista,leikkimökissä ei enää leikitty,siellä vietettiin kesällä aikaa niin paljon. Hiekkalaatikolla viihtyy lähinnä pienimmät tai oikeastaan vaan Eemeli. Isoimmat hiekkalelut vielä jätettiin,ne sitten vielä löytää ehkä lumenkin seasta. Isommat lapset ovat innostuneet leikkimään vasta päivän hämärtyessä,yksikin ilta leikkivät nurkan takana mm. peiliä ja väriä. Samoja on itse tullut leikittyä lapsena :)






Mutta on tää vuodenaikojen vaihtelu mukavaa. On kiva valmistautua syksyyn ja talveen ja sitten taas odottaa kevättä ja kesää. Jokaiseen vuodenaikaan liittyy jotain mukavaa ja kyllä sitten niitä huonojakin puolia löytyy. Mutta sitähän tää elämä on. Talvea varten me ollaan siivottu pihaa ja kerätty pihatavaroita "talvivarastoon". Pesty jo jotain välikausivaatteita varastoon ja haettu lämpöisempiä vaatteita tilalle. Eilen löysin meidän heijastinliivit ja lapset lähtivät vielä illalla aivan innoissaan liivit päällä ulos :) Odotan jo sitä ensilumen tuomaa riemua lapsissa. Sinne vähän lumiseen nurmikkoon heidän on heti päästävä pyörimään ja tekeen ensimmäinen lumiukko,minikoossa :D Muistan viime talven ensi lumet. Lapset riisuivat läpimärät vaatteet pesuhuoneelle niin että pesuhuone oli märkä ja likainen kattoon asti,oikeesti! Ihanaa..

Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä