keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Keskiviikko

Sain viimein hyvän syyn siivota kodinhoitohuoneen pöydän. Halusin sinne jouluvalot :)  Siellä pitäisi olla vain Wilman hoitoalusta ja pari koria tarvittavia tavaroita,mutta kummasti sinne kertyy aina kaikenlaista ja kasoittain. Mutta nyt on tilaa ja valot!


Alkaa kyllä ärsyttään tuo typerä ilma!! Sateista ja niin harmaata. Lapset odottaa lunta ja minä myös. Omassa pihassa ei oikein ole tekemistä näillä ilmoilla,mutta puistoissa lapset pääsee kiipeilemään ja purkamaan energiaa.

Mulla alkaa olla hommia rästissä,on väsyttänyt pari päivää ja silloin saa kyllä ne hommat jäädä tekemättä mitä ei ole ihan pakko tehdä. Ja nyt alkaa tuntua että taas jaksaa touhuta normaaliin tapaan. Välillä täytyy pitää laiskottelupäiviä ja opetella sietämään sotkua.

Aamulla tuntui vielä että tästä päivästä ei tule hyvä päivä,oli vaan sellainen olo. MUTTA,tähän päivään on mahtunut jo monta hyvää asiaa. Koululaiset lähtivät reippaina kouluun,pienemmille maistui lounas hyvin. Kysyivät vielä että: "Saako tätä lisää?" Alakerta on siistitty ja pyykkivuori pienentyy koko ajan. Pari mukavaa puhelua ja tekstiviestiä <3 Näillä jaksaa taas päivää eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä