keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pyykkiä,päiväunia,porkkanasosetta..

Pyykkiä,pyykkiä,pyykkiä...koneet pyörii toista päivää lähes tauotta. Mä en edes yritä enää että pyykkikori olisi juuri koskaan täysin tyhjä,koska kun lapset illalla menee suihkuun niin päivän vaatteista tulee jo lähes yksi korillinen täyteen.

Nyt on paljon pyykkiä,koska on vaatteiden lisäksi paljon pyyhkeitä,petivaatteita,jokunen pieni matto,parit verhot,ulkovaatteita jne. Huh huh.. Mutta ihan hyvillä mielin olen nyt pyykkiä pessyt,joskus kun se ei huvita ei sitten yhtään! Kodinhoitohuoneessa tuoksuu hyvälle,puhtaan pyykin tuoksu on ihana :)

Eilen sain Wilman sisälle nukkumaan yli kahdeksi tunniksi,jippii!! Sen jälkeen kokeiltiin peruna-porkkana sosetta,Wilma on sitä muutaman kerran maistellut,mutta ei ole vielä kunnolla osannut syödä. Nyt se ei ollut enää maistelua vaan oikeaa syömistä. Mä vaan niin jännitän että sopiiko soseet kun Eemeli oli niin allerginen vauvana kaikelle. Siitä on jäänyt joku kammo mulle :/ muiden kohdalla ei osannut edes jännittää että sopiiko ruoka vai ei.

Tällä hetkellä tuntuu että Wilman huudot ovat olleet pääosin väsymystä ja että ikeneet kutiaa ja ovat arat. Aion vielä myöhemmin kokeilla maissin uudelleen :)

Pikku hiljaa Wilma alkaa viihtyä enemmän lattialla,tässä siitä muutama kuva..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä