torstai 29. marraskuuta 2012

Tavallinen torstai

Niin se vaan on,ihan tavallinen torstai,mitäs muutakaan :) Ja kiva pikku pakkanen. Viikonloppu on jo taas ihan oven takana.

Käytiin aikaisin aamusta hakemassa ulkoa punaiset posket ja siellähän oli ihan kylmä! Hyvin lyhyt ulkoilu oli mutta parempi se on kuin ei ollenkaan. Eemelin pipo ei meinannut pysyä päässä,se nousee aina ylös. Lunta suuhun minkä ehti,räkä valui ja punaiset posket :)


Wilma oli aika reppana eilen. Luulen että jalat tuli aika kipeiksi rokotuksista. Panadol auttoi ja yö meni hyvin. Piti antaa lääkettä jo etukäteen,mutta unohdin. Syliin piti nukuttaa ja olla tarkkana ettei omat kädet osuisi Wilman jalkoihin,jos osui niin itki heti unissaan.

Wilmalla on välillä monta hoitajaa ja tulee riitaakin että kuka saa tehdä mitä. Välillä kun Wilmaa haluaa seuraa,niin voi olla että sitten ei kukaan haluakaan olla leikittämässä ja sitten kun joku menee ja ottaa Wilman syliin niin sitten taas kaikki haluaa yhtä aikaa syliin :)


Oona aloitti syöttämisen ja minä jatkoin :)

Ronja niin nättinä :)


Alli tykkää pukeutua. Tässä taitaa esittää ninjapoikaa :D


Illalla rauhoittuminen on välillä niin vaikeeta. Sohvalla paikallaan istuminenkin voi tuottaa vaikeuksia. Kun viimein rauhoitutaan paikalleen niin joku voi istua näin ihan "normaalisti" kuten Venla...


...tai sitten vähän erikoisemmin kuten Eemeli...


Ja joo,Eemelillä on Aliisan sukkahousut ja paita :D


2 kommenttia:

  1. Kyllä mun mielestä on ok, jos pieni poika käyttää sukkahousuja. Mutta nuo pallokuvioiset on jo hieman turhan tyttömäiset.

    Vaikka onhan nykyään miehillekin jo kaikenlaisia kuviollisiakin sukkahousuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapset siis leikkiessään pukevat milloin mitäkin hassua,tääkin oli jonkun leikin jäljiltä,ei siis Eemelin "normaali vaatetus":)

      Poista

Sivun näyttöjä yhteensä