perjantai 18. tammikuuta 2013

Perjantai


Ulkona paistaa ihanasti aurinko. Harmi vaan,että meidän päivät on vietetty pääosin sisällä. Ja nyt pakkasta onkin jo niin paljon,että ihan mielellään ollaankin sisällä. Aamulla laitettiin paljon vaatetta koululaisille ja kaikki lähtivät reippaasti käveleen kohti koulua :)

Mä pääsin viime yönä nukkumaan 4.00 jälkeen,Wilma ei pystynyt nukkumaan. Osittain varmaan valvotti se kun harjoittelee konttaamista ja on niin innoissaan ettei malta nukkua,alkuyöstä vaan oli hereillä sängyssä mutta ei itkenyt. Mutta loppuyöstä sitten huusi korvakipua,voi pientä. Kai me pieniä pätkiä ennen sitä torkuttiin,mutta hyvin vähän. Nyt Wilman vointi vaikuttaa hyvältä,aamupäivällä söi pitkästä aikaa tosi hyvin.

Kuumetta,lämpöä,kipuja,räkää,itkua,huutoa,huonoja yöunia. Näiden ympärillä on lähipäivät pyörineet. Tosi tylsää luettavaa. Mutta tätä se arki välillä on,aika väsyttävää. Mutta onneksi ohimenevää ja väliaikaista.

:D Heh heh...teksti aloitettu: Ulkona paistaa ihanasti aurinko. Silloin paistoi kyllä kun ekan kerran aloin kirjoittamaan tänään,on tämä kirjoitus keskeytynyt useamman kerran päivän aikana :)

En pysty keskittymään täällä metelissä. Ei olis ihme jos täällä välissä lukisi välillä että: Voitteko kaikki olla hetken hiljaa!! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä