keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Aurinko

Aamulla väsytti ja eikä olisi yhtään huvittanut kotityöt. Mutta tuo aurinko,siitä kyllä saa energiaa. Kun aurinko paistoi,niin oli heti mukavampi aloittaa päivän hommat.

Mutta tuo aurinko myös paljastaa ikävästi kaiken lian :D Keittiön valkoiset seinät ei olekaan niin valkoiset. Entäs kaikki vaaleat ovet...voi apua!Pakostakin tulee tehtyä kaikenlaista kevätsiivousta :D Mutta vain välillä ja vain jotain pientä,ei ne tekemällä lopu!


Tänään kävin pitkästä aikaa kävellen kaupassa. Alunperin lähdettiin hammashoitajalla käymään,Wilmalla oli aika,mutta samalla kauppareissu ja kirjaston kirjojen palautus. Meitä oli vain minä,Wilma ja Venla. Aliisa ja Eemeli olivat ystävällä hoidossa reissun ajan,KIITOS <3 Ronja ja Oona olivat vielä koulussa. Mutta täytyisi nuo vaunuasiat saada kuntoon että pääsisi useammin kävellen kauppaan. Oli kiva jatkaa pyykinpesua,kun sai itsekin raitista ilmaa ja liikuntaa :)


Iltapalalla oli mm. kiivejä. Täytyy välillä valita kaupasta muitakin hedelmiä kuin omenoita ja banaania :) Mandariineja meni joulun aikaan eniten. Ja sitten appelsiineja. Myös viinirypäleet ovat meillä kaikkien lasten herkku. Nyt olen huomannut että banaaneja on syöty taas niin,että viimeiset jäivät syömättä. Mutta omenat maistuu aina! Mitä hedelmiä teillä syödään?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä