keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Keskiviikkoa

Tiskit valtasi keittiön,mutta sainpas ne kaikki mahtumaan samalla kertaa tiskikoneeseen! Ja jopa pikku W antoi mun tehdä sen ihan rauhassa. Tuossa se pyörii lattialla ja meidän sängyllä räkä poskella,Eemeli seuranaan

Toinen valtaus oli kodinhoitohuoneessa,sitäkin on vähän kesytetty tänä aamuna.

Meillä on tullut tapa,että kun haemme Aliisan eskarista että Wilma menee heti päiväunille. Ja me muutkin pidetään pieni lepohetki. Eemeli ja Aliisa myös rauhoittuvat sohvalle minun viereeni. Ja kun vuorotellen,Venla,Oona ja Ronja tulevat koulusta,niin kaikille heti samat sanat: " Ollaan vähän hiljempaa ja ihan rauhassa että Wima nukkuu mahdollisimman pitkään. " Ja suosittelen heillekin pientä lepohetkeä.

Ronjalla on alkanut hienosti koulu yläasteella. Oona parantunut hyvin keuhkokuumeesta. Ja Venlan arkea muutti hieman yöraudat,mutta reippaana on niitä käyttänyt.

Mukavaa keskiviikkoa juuri Sinulle :)


4 kommenttia:

 1. :)meillä päiväunet nukutaan vielä miten sattuu ja metelissä ovat tottuneet nukkumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin ovat kaikki tottuneet metelissä nukkumaan :) Että ei meillä hiljaa pidä olla jos Wilma nukkuu mutta pyydän olemaan vähän hiljempaa koska Wilman sänky on olohuoneessa/aulassa,niin siitä kävellään ohi koko ajan,joten ei siinä kenenkään pidä kiljua kun ohi menee :D Mutta kun on koko ajan tasaisesti ääntä niin nukkuu hyvin :)

   Poista
 2. Ihana kuulla, että Oona on toipunut keuhkokuumeesta hyvin :) Toivottavasti Venlalla ei hampaat ole kovin kipeät yörautojen aloittamisen takia, saattaa senkin tehdä. Hienoa, että Venla on tunnollisesti rautoja pitänyt! Tosi hienoa, että Ronjalla on yläkoulu lähtenyt hienosti käyntiin!!! Yläkouluun siirtyminen on iso muutos ja aina on olemassa sekin mahdollisuus, ettei kaikki lähdekään niin hyvin alkuun.

  Mukavaa keskiviikkoa Koko Perheelle :)

  VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä