tiistai 9. syyskuuta 2014

Tiistai


Kiirettä pitää. Kalenteri on täynnä koko ajan. Tänään oli vanhempainilta. Flunssaa meillä on ollut koulujen alusta asti. Muutamalla lapsella on ollut kuumetta. Yksi poskiontelotulehdus. Silmätulehdus kiersi pitkään. Ja tuntuu että jatkuvasti on jollain jotain pientä nuhan oiretta. Meillä on tainnut vierailla jo useampi virus.

Mutta tätä se syksyn arki yleensä on,jatkuvaa sairastelua.

Välillä tuntuu että arki on aika kiireistä. Mutta onneksi on myös rauhallisia hetkiä. Arki-illat vietetään lähinnä kotona. Viikonlopuksi keksitään aina jotain kivaa yhteistä tekemistä. Viime viikonloppuna Ronja,Oona ja Venla olivat kolmistaan elokuvissa ja tulivat bussilla kotiin. Lauantaina ennen saunaa oltiin koko perhe ulkoilemassa ja leikkimässä Venlan ja Aliisan koululla.

2 kommenttia:

  1. Sitäpä se tosiaan tämä syksy on...sairastelua.... meilläkin jyllää flunssa nyt kaikissa muissa paitsi miehessä (joka ei melkein ikinä ole kipeänä)....

    VastaaPoista
  2. Onkohan tässä syksyssä jotain ärhäkämpää, kun meillä iskee taudit yleensä kevättalvesta, jos on iskeäkseen, nyt ollaan kans jo köhitty ja kuumeiltu oikein olan takaa!

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä