perjantai 24. lokakuuta 2014

Tällä viikolla

Kyllä tuo kylmä tuntuu nyt todella kylmältä. Mutta niin se on joka vuosi. Pakkanen yllättää,mutta siihen tottuu pikkuhiljaa.

Olen pessyt välikausivaatteita varastoon ja niitähän riittää.

Joka päivä hakenut lisää talvivaatteita varastosta.

Pessyt pyykkiä joka päivä paljon,en oikeasti tiedä mistä sitä vaan tulee ja tulee. Juuri kun kasa pienenee,niin siivotaan lastenhuoneet ja sieltä tulee valtava kasa lisää. Välikausivaatteet vei oman aikansa. Ja tänään vuorossa petivaatteet. Aikaisemmin oli pyyhkeet. Ja kun petivaatteet on pesty niin vaatekasat on taas vuorossa. Joskus tuntuu että lähes asun kodinhoitohuoneessa.

Piristän pyykinpesua ostamalla erilaisia hyväntuoksuisia huuhteluaineita.

Tällä viikolla tytöt ovat leiponeet. Ronja ja Oona mokkapaloja. Ronja eilen muffinsseja valkosuklaakuorrutteella. Venla ja Aliisa aikovat leipoa viikonloppuna. Ronjalla oli eilen koulusta täksvärkkipäivä. Pesi saunan ja pesuhuoneen,leipoi ja lähti puistoon mukaan leikittämään Wilmaa. Ja siivosi huoneensa perusteellisesti. Muutenkin oli lastenhuoneiden siivouspäivä.

Yhdessä kuvassa lounas periaatteella mitä kaapista löytyy. Paistettua perunaa,nakkia,makaronia,parsakaalia ja punasipulia. Tykkäsin!


Tunnelmavalot,kiitos ystävälle.

Ja Ikean tuoksukynttilöitä.

Tunnelmallista viikonloppua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä