lauantai 21. huhtikuuta 2012

Meidän lauantai :)


Aamu aloitettiin askartelulla,koska illalla jäi kesken ja lupasin että aamulla saa jatkaa. Pelle on tämän päivän ollut omassa sählyreissussa ja me päätettiin lasten kanssa tehdä myös jotain kivaa. Askartelun jäljet oli hetkessä siivottu kun sanoin että lähdemme ostoksille ja syömään!


Meidän määränpää oli prisma ja tarkoitus oli mennä mäkkäriin syömään mutta lapset halusivatkin prisman buffaan. Uudet lenkkarit löydettiin kaikille lapsille ja jotain muuta kivaa jokaiselle. Ronja löysi heti itselleen sopivan pelin ja Oona,Venla ja Aliisa halusivat pikkulegoja. Eemeli oli hyvin onnellinen yhdestä traktorista.


Jokainen sai valita itselleen lenkkarit :)

Reissu oli erittäin onnistunut ja kaikilla oli mukavaa :) Hetken buffassa mietin että mitenkäs yksin hoidan ruokailun mutta sehän meni erittäin hienosti!! Ja jopa minä sain syödä rauhassa,riittävästi ja LÄMMINTÄ ruokaa :D


Pikku Eemeli nukahti sohvalle hyvin pian kun päästiin kotiin,ostoksilla oleminen viiden naisen kanssa on rankkaa ;D


6 kommenttia:

  1. Kylläpäs teillä on ollut kiva päivä :) ja voi Eemeliä :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä ollut touhua ja mukavaa,alkuillasta oltiin vielä ulkona kun aurinko alkoi paistamaan. Pikkulegoissa meni hetki jos toinenkin :) vaikka isommat osasi kyllä koota hyvin itse. Mulla varmaan tulee illalla uni erittäin hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Voi mikä söpöys Eemeli<3 T.Nyke

    VastaaPoista
  4. Eemeli kävi kylvyssä leikkimässä traktorillaan ja sitten uni tuli sohvalle :)

    VastaaPoista
  5. Lov' it! <3 Ihania lapsia, on tyttöjä ja yksi poika. Eemeli sopeutuu hyvin ja lapset ovat ihania! Itselläni on 4 lasta, kaikki poikia ja olen viimeisellä kuulla ja tyttö tulee:)


    - Mira

    / MINULLA EI OLE MITÄÄN PROFIILIA, SORI!!! =) =)

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä