torstai 26. huhtikuuta 2012

Sadepäivä,siis siivouspäivä!

Eemelin huoneessa saa kaikki leikkiä :)


Nyt on sopiva päivä siivoukselle ja pyykinpesulle,ulkona on synkkää ja märkää. Pyykit alulle ja sitten lelujen kimppuun! Kävin suunnilleen kaikki lasten lelut läpi ja turhat roskiin. Tarkoitus oli käydä ne läpi ennen vauvan syntymään ja kesää,se on nyt siis tehty,jee!


Tätä me ikeasta lähdimme hakemaan,Oonan ja Venlan huoneeseen,kun siellä ei ole riittävästi säilytystilaa leluille. Kaksi kaappia ja toisessa on vaatteita ja toisessa vieraspeitot ym.



Aliisalla on pikkuhuoneessaan lelulaatikoita kivasti sängyn alla. Ja hyvin tarkkaan Alli itse aina järjestelee tavaransa,ylimääräiset tavarat mitkä hänen huoneeseensa ei kuulu,Alli "ystävällisesti" heittää Oonan ja Venlan huoneeseen :D Alli on alkanut itse siistimään aamuisin sänkynsä,kun sai päiväpeiton,mikä on kyllä oikeasti verho :)

Ronja saa mukavasti tavaransa mahtumaan kaappeihinsa,niitä on neljä ja sinne mahtuu hyvin vaatteet ja kaikki muut tavarat.
Tänään tuli tekstiviesti,että Ronjan huoneeseen tilaamani tuotteet ovat saapuneet. Verhot,matto ja helmalakana. Pääsen siis pian laittamaan Ronjan huoneen valmiiksi,järjestystä on jo vaihdettu ja ikeasta Ronja sai mm. lisää perhostarroja ja peilin :)


Taidamme lähteä hetkeksi ulos,tyhmästä ilmasta huolimatta,ennen kuin viemme Allin kerhoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä