torstai 3. toukokuuta 2012

ANGRY BIRDS ja vauvan syntymän arvailua :)


Kyllä,niistä meillä tykkää kaikki. Pelataan tietokoneella,isin kännykällä,pelikorteilla,itse valmistetuilla peleillä ja niitä myös piirretään,sisällä paperit täyteen ja ulkona katuliiduilla.



Ronja ja Oona lähdössä kouluun. Huomisen jälkeen on vielä neljä viikkoa koulua ja sitten alkaa odotettu ja ansaittu kesäloma!!




Venla ja "hampaat".

Yläetuhampaat oli kova paikka,Venla ei olisi niitä halunnut millään irroittaa. Ne olivat jo kääntynyt ihan väärään suuntaankin,mutta pois ei saanut ottaa. Mutta lopulta toinenkin hammas irtosi kun Venla ulkona osui Aliisan pyörän työntötankoon. Venla oli iloinen kun hammas irtosi :)


Meillä on kalenteri aika täynnä toukokuussa,muistettavaa on paljon kuten muistilapuista näkyy :D ja varsinkin loppukuulle on vaikka mitä ja niin toivon että vauva syntyisi vasta kesäkuun puolella,mutta jännitän että se osuu juuri toukokuun lopulle. Supisteluja on vähän mutta ne on välillä aika kipeitä. 

Meidän lapset ovat syntyneet kaikki ennen laskettua aikaa,aina yhtä jännää miettiä että koska synnytys alkaa. LA on 20.6 itse mietin,että syntyykö vauva paljonkin etuajassa vai meneekö lähes loppuun vaiko yli :D Kun olisi viikot yli 37 kun syntyy niin olisi huippujuttu!! 

Jätä kommenttina oma arvauksesi koska meidän vauva syntyy :)

Ronja 39+2

Oona 37+4
                   
Venla 36+1
                      
Aliisa 37+1
                   
Eemeli 38+5


3 kommenttia:

Sivun näyttöjä yhteensä