tiistai 19. helmikuuta 2013

Arkea


Tämä sininen saavi,ämpäri,kori tai mikä nyt onkaan...on aika monikäyttöinen. Se toimii lelulaatikkona,pyykkikorina,kylpyammeena ja siellä voi istua myös ihan muuten vaan :)

Viime yönä herättiin monesti. Ja valvottiin. Tänään on onneksi neuvolalääkäri ja sitten nähdään että onko W:n korvat alkaneet parantua vai onko ne entistä kipeämmät? Repii edelleen korviaan :( Tämä arki voisi olla jo jotain muuta kuin sairastelua! Mutta ei mikään ikuisesti kestä,huonot tai hyvät ajat. Täytyy vaan luottaa,että kyllä tämä joskus helpottaa.

Alli ja Eemeli ovat kyllä nykyään niin reippaita kerholaisia. Ei tarvi enää miettiä että jääköhän Eemeli kerhoon vai ei. Ja Allikin on rohkeampi kerhossa kuin aikaisemmin.

Ronjalla on ollut kokeita lähiaikoina useampikin. Paras koe tässä lähiaikoina on ollut fyken koe (fysiikka/kemia) 9½ Niin hieno juttu!! Ja Oonalla on ollut päivittäin kertotaulukokeita ja tosi hyvin sujuu! Ja Venla on niin innoissaan kun osaa lukea! Ja ihan kohta onkin jo hiihtoloma :)

Nyt välipalan ja läksyjen aika. Ja sitten W:n 8kk neuvola.


5 kommenttia:

  1. Hienoja suorituksia jokaiselta lapselta :) Ronjan saavutus fy/ke kokeessa kyllä erinomainen! HIENOA, RONJA!!!

    VastaaPoista
  2. Ihana ämpäri, ja niin söpöjä teidän vanhin ja nuorin yhdessä! <3 Onpas Ronja hyvä koulussa, samoin muutkin:) Joka tyttö (tai poika) ei saa noin hyviä numeroita! Onpa se teidän Venla nopea oppimaan:) Oonakin on niiin taitava:) No niin, tulipas paljon kehumista!:D No joo, mutta W'n tilanne vaikuttaa oudolta... No, kohta tulee hiihtoloma, saa nukkua pitkään ja lapset ovat auttamassa kotona! Ja niinkuin aina: Ihana postaus!
    -Merja

    VastaaPoista
  3. Kaikilla koululaisilla sujuu kyllä mukavasti koulu :) Mutta ei tietenkään aina pelkkiä kiitettäviä numeroita tule. Jokaisella on omat vahvuutensa mutta myös kouluaineita jotka vaatii enemmän työtä. Ja jokaisella meidän koululaisella on kyllä ihan huippu hyvä opettaja :)

    VastaaPoista
  4. Wilman korvat oli ok. Maha on sekaisin,ehkä lääkekuurista. Niin ainakin viime korvatulehduksessa meni,että kun korvakipu helpotti niin sitten meni maha sekaisin lääkkeestä ja yöt oli levottomia mahakivun takia. Ja kyllä se yöllinen levottomuus voi olla myös sitä että tekee hampaita. Meillä ei ole muut lapset valvottaneet hampaiden takia,niin ehkä Wilma tekee sitä nyt muidenkin edestä :)

    VastaaPoista
  5. :D Niinpä, kun muut eivät valvota, niin jonkun on kai sekin työ pakko tehdä:D Ok, tottakai jokaisella on omat vahvuudet ja 'heikommat', mutta huippuhyvin, sujuu tytöillä koulu, blogin perusteella siitä yrität ainakin pitää huolta! Ihanaa, että Wilma on kasvanut hienosti, oli niin hauska kuva, että pitäisi katsoa sitä joka aamu, niin hymy olisi herkässä:) Kiitos. Kiitos. Ja vielä kerran kiitos, tästä ihanasta blogista;)
    - Merja

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä