sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ihana päivä!!

Voi että mikä päivä,ihan huippu kiva!! Aamupäivällä oltiin pulkkamäessä ja taas paistettu makkara maistui kaikille. Lounas ulkona :)  Muutaman kyllä onnistuin tiputtamaan nuotioon :D  Yllätyin kuinka lapset jaksaa aina uudestaan ja uudestaan nousta isot mäet ylös. Mutta lopulta Venla väsyi ensimmäisenä. Lepäili pulkassa kun muut laskivat vielä mäkeä.





Kamera oli mukana pulkkamäessä mutta ehdin ottamaan vain muutaman kuvan ja niistäkin osa epäonnistui. Välillä kädet niin täynnä ettei ehdi kuvata ja unohtuukin koko kamera.


Kun kotiuduttiin pulkkamäestä,niin oltiin hetki kotona ja taas autoon ja välipala mukaan. Kohti uimahallia. Voi sitä riemua!!

Ensin ajateltiin lähteä ihan koko porukka. Mutta sitten päätettiin että Pelle jää Wilman kanssa kotiin ja minä menen muiden lasten kanssa uimahalliin. Pelle ja Wilma vei ja haki meidät. Uimahallissa meni mukavasti. Joku kerta mennään sitten ihan koko porukka. Ja välillä aion käyttää lapsia muutaman kerrallaan uimahallissa,että pystyy paremmin tekemään isojen kanssa isojen juttuja ja pienten kanssa pienten juttuja :)

Sillä välin kun me uitiin niin Wilma oli pitkillä unilla,niin pitkillä unilla että piti keksiä jotain tekemistä uinnin lisäksi. No,kävi huono tuuri,mäkkäri oli remontissa. Mentiin sitten Cittariin ja ostettiin uudet talvikengät alesta lapsille. Ne on jo pitkään pitänyt ostaa ja nyt tuli hyvä tilaisuus. Mutta oli se kenkien sovitus taas aika sirkusta. Mutta nyt on kaikilla mieleiset kengät :) Ja Ronja löysi Twilight-pipon,maksoi euron!! Hieno löytö.

Onneksi kotona oli eilistä kastiketta,saatiin ruoka nopeasti. Uimahallista ostettiin juotavaa ja sämpylää. Uidessa tulee aina kova nälkä! Kotona lapsilla jatkui leikit yläkerrassa ja isommat kävivät vielä ulkonakin. Ihana päivä!!


Iloisella mielellä uutta viikkoa kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä