sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tunteita ja tuoksuja

Parissa puistossa käyty ja tortillat syöty. 

Siivottiin koko alakerta juuri ennen kuin lähdettiin ulkoilemaan,mutta eipä täällä enää siltä näytä,tää on välillä niin uskomatonta.

Osa jo uudelleen ulkoilemassa,osaa huilaa sohvalla ja katselee lastenohjelmia. Ronja on ollut huonovointinen tänään,yö varmaan näyttää tuleeko enemmän kipeäksi.

Mä taidan siirtyä taas pyykkien pariin,kodinhoitohuoneessa tuoksuu ihanalle,uusi huuhteluaine. Ja siellä on vielä siistiä,onhan?

Olen ollut aika herkkä lähipäivät. Välillä kun katson lapsia,niin vedet tulee silmiin..rakastan heitä jokaista niin paljon,niin paljon että sen oikeasti tuntee sydämessä
4 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen rakas ystävä... ♥

  VastaaPoista
 2. Kuinka saat aikasi riittämään yhtäpaljon jokaiselle lapselle? Oletko useesti lasten kanssa kahden, esim. ronja ja sinä ja näin vuorotellen jokaisen kanssa? Sulla on kiva blogi ja ihanat lapset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentista ja kehuista :)

   Teen parhaani että jokainen lapsi saa aikaani yhtäpaljon. Ja kyllä välillä saa tosissaan miettiä että kuinka saan ajan riittämään,mutta ne on niitä arjen asioita mitä yhdessä tehdään,pieniä mutta tärkeitä asioita.

   Ja teen myös parhaani että pystyn välillä tekemään jotain kaksin vuorotellen jokaisen kanssa. En osaa sanoa kuinka useasti,mutta aina tilanteen mukaan :)

   Ja lapset kyllä antaa rehellistä palautetta! Ja onhan se niin että välillä on tilanteita kun voi kuka vaan lapsista jäädä hetkellisesti vähemmälle huomiolle,se on vaan huomattava,myönnettävä,pyydettävä anteeksi ja korjata tilanne :) Kukaan ei ole täydellinen.

   Poista
  2. Ihme välejä tuli tuonne pitkään tekstiin ihan itsestään :D

   Poista

Sivun näyttöjä yhteensä