maanantai 7. huhtikuuta 2014

Yksi päivä haettiin kaupasta vaihtelua välipaloihin.

Yleisin välipala on voileipä,murot,hedelmät,vihannekset ja jogurtti.

Tässä välipalaa pariksi päiväksi.


Olisiko teillä lukijoilla ideoita mistä voisin kirjoittaa? Olisi myös mukava tietää ketkä käy lukemassa,laittakaahan kommenttia :)

11 kommenttia:

 1. Ihan vaan kiva lukea normaali päivän touhuista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! Välillä tuntuu että kiinnostaako se ketään mutta hyvä näin :)

   Poista
 2. Oletko aina haaveillut suurperheestä?Onko perhe nyt koossa? Olisi kiva lukea arjen sujumisesta. ns. normaali arkipäivä. Harrastavatko lapset paljon? Käyn välillä lukemassa blogia, minulla viisi lasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoisen synnyttyä muistan kun yksi Pellen työkaveri kävi katsomassa vauvaa ja hän kysyi että koska teette lisää lapsia,niin sanoin että kyllä yksi riittää :D Mutta kummasti se mielipide muuttui vuosien varrella :)

   Olemme puhuneet että meidän perhe on nyt tässä. Vaikka varmasti sydämeen mahtuisi aina yksi lapsi mutta näin on hyvä :)

   Täytyypä kirjoittaa joskus arkipäivän kuvaus,kiitos vinkistä!

   Isommat ovat kokeilleet muutamaa harrastusta mm. tanssia. Mutta tällä hetkellä ei ole kellään mitään sellaista seuran tai muun järjestämää harrastusta,mutta jos halukkuutta on niin siihen on kyllä mahdollisuus :)

   Harrastavat kaikkea mitä voi kotona ja pihalla puuhailla mm. piirtelyä,askartelua,laulua,tanssia. Kaikki ovat aika "taiteellisia" ja liikunnallisia. Ronjalla on mahdollisuus käydä uimahallissa kerran viikossa kaverin kanssa.

   Poista
 3. Arkipäivästä ja ison perheen ruokakauppa/ruuanlaitto ideoista olisi kiva lukea. Itse kanssa olen pohtinuy että avaisin blogin joka kertoisi meidän suurperheen (teihin verrattuna pieni perhe kun "vain" neljä lasta, haaveissa olisi se viides <3)
  Tykkään lukea perusarjesta kertovia blogeja ja sinun blogistasi tykkään kovasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että tykkäät! :) Painan mieleeni nuo ruoka-ja kauppaideat. Laitahan viestiä jos blogia alat kirjoittamaan niin tulen lukemaan :)

   Poista
  2. Pystyssä olisi... katsotaan osaanko pitää blogia :)

   Poista
  3. Laita blogin osoite,kun en ainakaan sun nimimerkin kautta pääse blogiin,tai sitten en vaan osaa :D

   Poista
 4. Minä lueskelen. :)
  Jos jaksat niin olisi joskus kiva lukea millaisia synnytyksesi ovat olleet (mua kiinnostaa se aihe aina).. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa tämä aihe :)

   Ja näin lyhyesti sanottuna,ne ovat olleet nopeita,niin nopeita että ei ole tarvinnut miettiä esim. eväitä synnytykseen mukaan :D Venlasta muistan kun pääsin saliin ja sanoin että täytyisi päästä vessaan niin kätilö sanoi että tarkistetaan ensin kohdunsuu. Ja seuraavat kätilön sanat olikin että voit ponnistaa! Mutta palataan näihin myöhemmin :)

   Poista
 5. Ihan arjesta on kiva lukea. Itsellä kahdeksan lasta ja kiva huomata, että jollakin muullakin on samanlaista. Mulla on pojat pian 15v, pian 8v, 3v ja pian 1v sekä tytöt 13v, 12v, pian 10v ja 5v. Mun blogissa saa käydä kurkkimassa ja kommentoimassa: Suurperheellistä elämää.

  VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä