tiistai 26. kesäkuuta 2012

:(

Voi harmi!
Mun blogin tarkoitus oli olla iloinen asia,mutta jotain se tuntuu ärsyttävän. Muutamasta kommentista päätellen,jotka on jätetty ilman nimeä... No,aina on joku joka ei tykkää. Pahalta se silti tuntuu. Mutta kaikella on aina hyvät ja huonot puolensa,niin kuin vaikka tällä blogilla.

Mutta huomenna on taas uusi päivä :)

5 kommenttia:

  1. Harmittavaa että maailmassa on sellaisia ihmisiä jotka vaan haukkuu. Blogisi on todenmukainen ja ihastuttava. Älä välitä ilkeistä kommenteistä, vaan jatka kirjoittamista ja kuvien laittamista. Voisiko olla muistakin lapsista enemmän kuvia, kun Wilmasta on niin paljon? Wilmassa ei ole mitään vikaa. Kunhan kysyn. ONNEA PERHEELLE<3!
    ( :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lähipäivien teksteissä on eniten Wilman kuvia,koska osa sukulaisista,ystävistä ja tutuista ei ole vielä Wilmaa nähnyt,niin voi sitten käydä täältä blogista katsomassa :)

      Poista
    2. Ja siis on tulossa muistakin lapsista enemmän kuvia :)

      Poista
  2. Unohda moiset,toisilla vaan on pakko aina aiheuttaa mielipahaa ja parhaiten se onnistuu anonyyminä. Minä laitan reilusti nimeni ja vaikka en juurikaan kommentoi, niin hymysuin luen blogiasi :) Jatka samaan malliin vaan :)

    Toivotaan aurinkoisempaa loppukesää!!

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä