torstai 21. kesäkuuta 2012

Hyvää huomenta!



Tänä aamuna kun heräsin,Eemelin ääniin,en yhtään tiennyt kuinka paljon kello on kun akku oli puhelimesta loppu. Lähdin alakertaan Eemelin ja Allin,sekä Ronjan kanssa ja suureksi yllätykseksi kello oli jo 8.30!! Oho,meillä nukutaan harvoin näin pitkään. Pelle ja muut lapset jäivät vielä nukkumaan,jopa Wilma.

Yöt ovat menneet hyvin Wilman kanssa (ainakin vielä) välillä syödään enemmän ja välillä vähemmän.

Eilen oli mukava päivä,jokaisella tytöllä oli lähes koko päivän ajan oma kaveri ja leikit sujuivat. Mutta kun kaikki tytöt alkavat leikkiä yhtä ja samaa leikkiä niin sitten se onkin jo vähän haastavampaa ja pyöräilykin meni ihan villiksi. Eemeli oli isin pikku apuri <3 


 


Wilma oli rauhallinen koko päivän ja nukkui paljon. Vaunuissa sisällä ja ulkona. Meillä päivisin Wilma nukkuu vaunuissa,koska ne on helppo siirtää paikasta toiseen,siis eri huoneisiin ja ulos. Makuuhuoneet ovat ylhäällä,joten en päivisin vie Wilmaa omaan sänkyyn. 

Aurinko paistaa jo mukavasti,tuntuu että tulee hyvä päivä :)
Lämpöiset kesäpäivät ovat yleensä parhaita päiviä,sateiset ja synkät päivät onkin sitten ihan toinen juttu,silloin kaikki ovat levottomia ja päivä ei välttämättä suju niin hyvin. Mutta nyt näyttäisi tulevan kaunis päivä,nauttikaamme siitä!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä