perjantai 2. toukokuuta 2014

Arkikuva haaste facebookissa

Kuva: Pari haastetta jo tullut,joten tässä arkikuva 1/5 Lääkäri aamulla 8.00 Mitä ihmettä mun päässä on liikkunut kun olen ottanut niin aikaisen ajan maanantaiksi?!? (Ei mitään.) Kiire,kiire!!! Eipä siinä paljon sänkyjä pedata. (Ja voi se sängyn petaaminen muinakin päivinä vähän vaiheeseen jäädä.)
Pari haastetta jo tullut,joten tässä arkikuva 1/5 Lääkäri aamulla 8.00 Mitä ihmettä mun päässä on liikkunut kun olen ottanut niin aikaisen ajan maanantaiksi?!? (Ei mitään.) Kiire,kiire!!! Eipä siinä paljon sänkyjä pedata. (Ja voi se sängyn petaaminen muinakin päivinä vähän vaiheeseen jäädä.)
Kuva: Arkikuva 2/5 Kahdeksan jälkeen lähdettiin viemään Aliisaa eskariin. Pienillä murot mukeissa mukana.
Arkikuva 2/5 Kahdeksan jälkeen lähdettiin viemään Aliisaa eskariin. Pienillä murot mukeissa mukana.
Kuva: Arkikuva 3/5 Aamupalaa. Minun ja jonkun muun. Wilman? Oman aamupalan aika on aina vasta eskarireissun jälkeen. Aamulla ennen lähtöä ehdin yleensä juomaan puoli kuppia kahvia. Kylmää sellaista. Toinen kahvijuonti yritys onnistuu yleensä paremmin :)
Arkikuva 3/5 Aamupalaa. Minun ja jonkun muun. Wilman? Oman aamupalan aika on aina vasta eskarireissun jälkeen. Aamulla ennen lähtöä ehdin yleensä juomaan puoli kuppia kahvia. Kylmää sellaista. Toinen kahvijuonti yritys onnistuu yleensä paremmin:)
Kuva: Arkikuva 4/5 Tämä tyttö on alkanut kieltäytyä päiväunista. Tänään kävi sitten näin...uni tuli kesken Kaapon.
Arkikuva 4/5 Tämä tyttö on alkanut kieltäytyä päiväunista. Tänään kävi sitten näin...uni tuli kesken Kaapon.
Arkikuva 5/5 Lounasta raekuurossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä