lauantai 24. toukokuuta 2014

Rannalla

Tänään lapset kävivät ensimmäisen kerran uimassa. Pelle ei ollut kotona,joten lähdettiin rannalle kävellen. Matkalla kerroin säännöt ja kyllä lapset tietävät että kun on yksi aikuinen rannalla vahtimassa niin homman täytyy todellakin toimia. 

Kotimatkalla sainkin sitten kehua kaikkia,reissu sujui hienosti! Meillä oli tuplavaunut ja rattaat,saatiin kaikki tavarat mahtumaan. Ronja työnsi toisia ja siitä oli kyllä suuri apu,Kiitos Ronja. Ja Ronja saikin pienen palkinnon.

Venla ja Oona auttoivat Aliisaa pyörän kanssa. Homma toimii,kun jokainen on tarvittaessa valmis auttamaan. Aliisalla ja Eemelillä oli mukana kellukkeet,mikä toi lisäturvaa,vaikka ei ne koko ajan ollut käytössä.

Meillä oli eväänä perhepitsa,minkä Ronja ja Oona kävivät hakemassa ennen rannalle lähtöä. Ja tietysti juotavaa,pillimehuja ja vettä. Kotimalla ostettiin jäätelöt ja Wilmakin nukahti vaunuihin.

Aika loistava lauantai!4 kommenttia:

 1. Ihana rantapäivä. Autatte toinen toistanne <3 Meillä lapset kanssa pyydellyt rannalle. Harmi kun auto rikki (onneksi korjaus ensi viikolla!) täällä kun ei kävelymatkan päässä rantsua. Olisikin unelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen tuntui ihan kesälomalta vaikka olikin vaan viikonloppu :) Meillä meni matkaan yhteen suuntaan noin puoli tuntia ehkä vähän vajaa.

   Poista
 2. Hatun noston paikka! :) minulta ei tulis lähettyä rannalle koko katraan eikä ees pienemmänkään porukan kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä oli kyllä niin kivaa!

   Poista

Sivun näyttöjä yhteensä