torstai 8. toukokuuta 2014

Eskarilainen

Voi kuinka nopeasti tämä eskarivuosi onkaan mennyt. Eskarivuoden aikana Alli on kasvanut pieneksi koululaiseksi. Syksyllä eskariopettajat sanoivat että keväällä voi sitten harjoitella yksin kulkemista eskarimatkoilla kun matka on lyhyt ja turvallinen. Ajattelin silloin että en varmasti päästä Aliisaa yksin kulkemaan,on niin pieni. Mutta kyllä aika teki tehtävänsä,eskarin aikana on kasvettu paljon ja äitikin muuttanut mielipiteensä. Aliisa on kulkenut välillä yksin ja hienosti on sujunut. Mutta on se Aliisa silti vielä niin pieni ja samaan aikaan iso.

3 kommenttia:

  1. On kyllä järkyttävää miten aika kuluu :( juuri Viivi syntyi ja oli Aliisan ristiäiset ja nyt molemmat eskarissa ♥

    VastaaPoista
  2. meidän eskarilainen ei oo suostunu kokeilemaan yksin kulkemista.Nyt jos koska olis sen aika,syksyllä koulumatka pitenee huomattavasti...

    VastaaPoista
  3. Mä oon pohtinut ihan samaa. Hurjaa vauhtia meni tämä eskarivuosi ja silti mä en taida luottaa, että Eero olis valmis kouluun, vaikka monessa asiassa omatoimisempi kuin Onni oli. Kulkee yksin mummolle, jo viime kesänä.. matka muutama sata metriä..napanuora venyy pidemmälle sittenkin nuoremman kanssa aiemmin, kuin vanhemman. Koulumatkaa me ei voida vielä treenata, mutta koululle kyllä osaisi jo itsekseenkin mennä. Onneksi on pitkä kesä edessä ja aikaa vielä äidinkin kasvaa ;)

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä