tiistai 24. huhtikuuta 2012

Tiistain tunnelmia..

Tämä päivä on tuntunut jotenkin erityisen pitkältä,en tiedä vaikuttaako kun Eemeli on taas alkanut heräämään aikaisin,vartin yli kuusi taidettiin jo olla hereillä. Mutta Eemeli menee iltaisin yleensä kovin aikaisin nukkumaankin. Tänäänkin ehti jo ilmoittaa ennen kuin oli edes aika mennä nukkumaan,että "Äiti,minä menen nyt nukkumaan." Niin reipas pikkuinen :)

Tänään poikkesimme IKEASSA...
...miten käyt ikeassa nopeasti ja halvalla,eikä tartu mukaan kaikkea turhaan...no,menet kaikkien lasten kanssa! Kerran aikaisemmin ollaan käyty lasten kanssa ja viihtyivät silloin hyvin. Tällä kertaa lapsille iski tylsyys...mutta saatiin se mitä haettiin ja selvittiin hengissä :D

Lasten huoneisiin odotan innolla uusia verhoja ja mattoja ja järjestystäkin on vähän vaihdettu. Onneksi kaikki ei tule yhtäaikaa koska en niitä ehtisikään kerralla laitella. 

Rappusten alta mm. vietiin tavaroita yläkertaan ja tilalle tuli lasten koulupöytä.

Tänään olikin sateinen päivä,mutta tässä kuvia Allin ja Eemelin ulkoleikeistä. Sielläkin vaunuista keksivät kivan leikin :) Eemeli oli kissa,joka oli "häkissä" tuplavaunujen alla ja sama kissa jahtasi Allia ympäri taloa. Hassuja :)

Ruokakuppikin on :D

Alli kissanhoitaja :)

Yläkertaan kyytiin :)

Tätä leikkiä on leikitty jo monena päivänä :)


Huomiselle odotetaan taas aurinkoa ja ulkoleikkejä :)

2 kommenttia:

  1. Munkin mielestä on kiva :) lelut siirtyi sieltä yläkertaan,lähinnä Eemelin huoneeseen. Siellä voi sit kaikki niillä leikkiä :)

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä