torstai 4. huhtikuuta 2013

Torstai

Kohta onkin jo taas viikonloppu,mukavaa

Venlalla oli tänään liikunnassa uintia ja Ronjalla ja Oonalla on huomenna. Ja kaikilla on toisen kerran vielä ensi viikolla koulussa uintia. Taitaa olla kouluvuoden parhaimmat liikuntatunnit :)

Silloin aikaisemmin kun minulla ja Wilmalla oli lääkärikäyntejä. Itse sain astmadiagnoosin. Wilmalla ei ole mitään allergioita. Pitkään jatkunut ripuli,oksentelu ja yölliset mahavaivat olivat lääkekuurien aiheuttamia. Lääkäri sanoi että voi jatkua vielä pitkäänkin. Mutta vaivat onneksi loppuivat aika pian lääkärin jälkeen. Onneksi!

Nyt Wilma tekee urakalla hampaita. Kaksi on puhjennut kokonaan ja nyt on samaan aikaan ainakin kuusi hammasta puhjennut pikkuisen ikenen läpi. Välillä tuo hampaiden teko taitaa yöllä Wilmaa pitää hereillä. Ja päivisin on niin vauhtia,että tuo vauhti jatkuu vielä yölläkin. Täytyy nousta seisomaan ja hyppiä!! 

On vaan ollut jotenkin outoa kun muut lapset ovat nukkuneet yönsä niin hyvin. Ja meidän Wilma on välillä ihan mahdoton tuon nukkumisensa kanssa. Välillä vaan heräilee muutaman kerran yössä ja välillä valvotaan muutama tunti. Mutta on onneksi niitä parempiakin öitä :) Kaikki lapset ovat vaan niin erilaisia. Kaikki yhtä rakkaita






 

2 kommenttia:

Sivun näyttöjä yhteensä