keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

39+0

Viikon päästä on laskettu aika,mutta saa nähdä vaikka olisi ensimmäinen raskaus mikä menee lasketun ajan yli :)

Huomenna on aika äitipolille,en ole varma oliko lääkärin tarkoitus arvioida uudestaan että voitaisiinko käynnistää synnytys,kun pelkona on todella nopea synnytys. Mutta enää en itse ole käynnistyksen kannalla,syntyy kun syntyy,eiköhän me sairaalaan ehditä ja jos kotona alkaa syntymään, niin aika nopeasti se ambulanssi paikalle ehtii :) Eikä sekään yllätys olisi vaikka synnytys olisikin pidempi :D
Joku syy siihen on ettei ole vielä syntynyt,ei ole vielä valmis. Mutta jos vauvalla on jotain minkä takia lääkäri käynnistystä ehdottaa niin sitten ilman muuta.

Huomenna varmaan ainakin näkee että onko vauva kasvanut hyvin,jos ei vauvaa jo ennen sitä tavata :)  Oma olo on joka yö aina vaan pahempi,mutta kyllä tässä vielä jaksaa kun on tähänkin asti jaksanut. Päivisin on parempi,kun pysyy liikkeessä koko ajan,ei voi pysähtyä ja käydä makuulle koska jalat menee niin jumiin,niin kuin öisinkin. Ja lapsethan pitää mut kyllä todellakin liikkeessä koko ajan. Tänään piti kyllä tulla välillä Eemelin kanssa sisälle hellettä karkuun ja sitten jaksoi taas. Pellekin on koko viikon tehnyt pitkään päivää mutta hyvin päivät ovat silti sujuneet. Grillattukin on...vaikka yleensä sen hoitaa meillä isi,Eemelikin yksi päivä sanoi kun grillasin että:
" ÄITI,SÄ OSAAT!! " :D

Vilinää pihassa riittää,tänäänkin taisi olla parhaillaan 9-11 lasta pihassa,joista yksi oli poika,meidän Eemeli :) Siellä se menee hyvin tyttöjen joukossa!

Nyt on piha ja koti suunnilleen raivattu,Eemeli ja Aliisa nukkuu,Venla ja Oona katselee kirjoja sängyissään. Ronja on vielä Pellen mukana frisbeegolfradalla. Jokainen lapsi on ollut vuorollaan Pellen mukana,tänään oli Ronjan vuoro ja Ronjalla on myös ystävä mukana. Lapset odottaa jo toista kierrosta innolla :)

Eiköhän tää päivä ala olla tässä. Vielä myöhemmin saunaan.


5 kommenttia:

  1. Tää blogi ei oo todenmukainen-.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitukseni onkin keskittyä blogissani mukaviin asioihin :) Mutta jokainen varmaan tietää ettei elämä ole pelkästään mukavaa!! Hyvin paljon mahtuu erilaisia vastoinkäymisiä elämään ja varmaan jokaiseen päivään. Mutta ei tarkoitukseni ollut että jokaisen pieleen menneen asian,kiukuttelun,uhman,väsymyksen,vastoinkäymisen jne. kirjoitan tänne...kyllä niitä vastoinkäymisiä on paljon meidän arjessa!!

      Poista
    2. Ja toinen syy miksi kirjoitan lähinnä vain positiivisia asioita tänne on se että myös isommat lapseni saattavat lukea blogia ja heistä olisi varmaan tosi kurjaa lukea jos kirjoittelisin täällä yksityiskohtaisesti vaikkapa heidän kiukuttelustaan.

      Poista
  2. Tyhmää ettei anonyymi ees laittanu nimeään... Ja jos tänne laitettais kaikki kiukuttelut nii ei tätä ois kiva lukee... IHANA BLOGI!<3

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä