maanantai 13. elokuuta 2012

Huomenna alkaa...

...lapsilla koulu. Voi tätä kesää,mennyt niin nopeasti,liian nopeasti,mutta niin se joka kesä menee,haikeaa. Mutta kyllä sitä koulua jo odotetaankin,reput valmiina pakattuna! 

Lapset ovat jo hermostuneita toisiinsa,viime viikolla muutamana päivänä tunnelma ollut kireä,kun kaikkia ärsyttää kaikki. Se alkaa jo aamupalapöydässä ja jatkuu pitkin päivää iltapalalle asti. Pelkkä katsekin riittää aiheuttamaan riidan,huh! Ja onhan ilmassa myös jännitystä,vaikka innolla koulua odottavat niin silti jännittää ja varmasti pikkuisen pelottaakin.


Eemeli juuri kysyi,joko mennään kerhoon. Pian Eemeli,pian. Kohta myös se kauan odotettu kerho alkaa. Saa nähdä kuinka käy kun se oikeasti alkaa :)

Tänään meillä oli "testiherätys" laitoin kellon soimaan ja herätin koululaiset seitsemän maissa. Aliisa ja Eemeli kömpi myös hyvin nopeasti perässä alakertaan. Tänään olisi vielä paljon tekemistä,mm. eteinen ja vaatehuone laitettava kuntoon että aamulla löytyy kengät sun muut. Kesän jäljiltä vaatehuoneessa on vaikka mitä. Meillä on siis vaatehuone pikkueteisen yhteydessä ja siellä ulkovaatteet ja kengät ja lautapelit ylähyllyssä ja paljon muuta :)



Vaatehuoneen ovi (sellainen muovinen "taiteovi" vai mikä onkaan?!) meni rikki jo aikoja sitten ja se otettiin pois. Nyt siihen on laitettu verho tilalle,saa vaatteet ja kengät tarvittaessa nopeasti piiloon :)

Tänään myös palautetaan mieleen,että miten toimitaan arkiaamuna ja koulun jälkeen ym. Siitä se arki alkaa taas pyörimään :) Ja luulen,että minua jännittää kyllä paljon enemmän koulujen ja kerhon alku kuin lapsia:)




Meidän pieni Wilma on huomenna jo 2 kuukautta :)

1 kommentti:

  1. Onnea Wilma♥

    Luulempa, että jokaisessa lapsiperheessä on koettu tuo "liiankauanyhdessä" juttu, näin loppulomasta...:)

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä