maanantai 17. syyskuuta 2012

Maanantai


Tänään tuli kokeiltua että saanko vielä takan syttymään,no,kyllähän se ihan kivasti meni. Kiitos papalle ja mummulle takkapuista! Talvella saa (joutuu) sitten lämmittämään oikein urakalla. Mulla on varmaan kyllä monta pikku apulaista,ainakin aluksi :)


Tänään on sadellut pitkin päivää. Silti osa lapsista on viihtynyt hyvin ulkona useampaan kertaan,pienempien kurahaalarit ovat huippujuttu!! Alli pieni taas leikki pitkän aikaa kaikessa rauhassa ulkona ihan yksin. Ikkunasta katsottuna niin söpö näky. Mutta Alli siis haluaa ja viihtyy välillä ihan yksin leikkien. Saattaa höpöttää ja lauleskella itsekseen :)Wilma pääsi tänään ekaa kertaa iltapalapöytään ja aika hyvin viihtyi muita katsellessa. Muut vaan eivät meinanneet malttaa istua aloillaan kun Wilma oli pöydällä.


Vähän ihmeissään oli aluksi kun näkymät olivat ihan erilaiset kuin ennen :) Eilen Wilma oli itkuinen,se rota-rokote teki mahan kipeäksi :( tänäänkin itkeskellyt mutta vähemmän. Pitkiä unia ei nukkunut vaan tosi monet pienet unet. Tuntui että jatkuvasti olin nukuttamassa Wilmaa.

Koululaiset ovat olleet reippaita,pari onnistunutta koetta on tullut kotiin :) Läksyt sujuu pääosin hyvin oma-aloitteisesti. Ronja lueskeli tänään kokeisiin reippaana. Oona luki läksyä ääneen ja on se lukeminen jo niin sujuvaa. Venla innokas oppimaan lukemaan. Venlalla on viikossa kolme kasin aamua ja sen huomaa. Tänään Venla otti pienet päiväunet ja sitten riitti virtaa loppupäiväksi.

Mä olen kuunnellut musiikkia pitkin päivää,siitä saa voimaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä