perjantai 14. syyskuuta 2012

Perjantai





Ulkona on sopivan syksyinen ilma :)

Aamulla,kun kaikki koululaiset olivat lähteneet kouluun,niin lähdin viemään taas kerholaisia kerhoon. Ja tuntui niin kivalta kun molemmat jäivät reippaana kerhoon <3

Wilmalla oli tänään 3kk neuvola,lähdin kävelemään sinne suoraan kerhosta vaikka olisi ollut aikaa olla kotonakin ennen neuvola-aikaa,mutta ajattelin,että jos menen kotiin hetkeksi niin tulee käytettyä aika kotitöihin...joten mielummin menin neuvolaan ajoissa,istumaan ja lukemaan lehtiä :)

Wilma on nyt 4880g ja 58,2 cm Siro tyttö.





Eteinen täyttyy taas hiljalleen välikausivaatteista ja sadeasuista,kumisaappaita on kasoittain ja kyllä,sitä kuraa on myös.



Perjantai,karkkipäivä! Oona ja Venla kävivät ostamassa irtokarkkeja. Tarkkaa puuhaa,kun kaksin käyvät ostamassa,että varmasti rahat riittävät :) Mutta hyvin olivat taas onnistuneet! Ronja saa tänään ystävän yökylään <3

Mutta voi kurjuus :( Wilma sai tänään toisen rotarokotteen,suun kautta ja viimeksi oli siitä tosi kipeä ja kauan. Ja nyt tuli vielä lisäksi piikit molempiin reisiin :( Nyt jännittää,että kuinka kipeäksi tulee...voi pientä.

 




1 kommentti:

  1. Ihan kamalaa pitää pientä sylissä kun pistetään. se yks pistos menee vielä jotenkin, mutta kun niitä on enemmän meinaa itselläkin itku päästä. Toivottavasti siellä ei pieni neiti tule kamalan kipeäksi.
    Onpas herkullisen näköisiä nameja :)

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä