perjantai 16. elokuuta 2013

Perjantai

Ensimmäinen kouluviikko takana. Arki on lähtenyt sujumaan hienosti. On jotenkin todella hyvä olo,kun asiat ovat lähteneet luonnostaan sujumaan,omalla painollaan.

Nyt kun päivittäin kuljetaan Aliisan esikoulumatkat kävellen,niin sen verran se on muuttanut aamurytmejä että minä herään vähän aikaisemmin kuin viime syksynä. Vartin yli kahdeksan lähdetään eskaria kohti. Ei aamulla tylsää ehdi tulla :) Paljon on puuhaa,mutta aikaa on riittävästi,eikä ole vielä kiire tullut.

Mutta on se hassua,kuinka joka syksy tuntuu ettei tiedä mitä lapsille aamulla pukee,kun säät vaihtelee kaatosateesta kuumaan aurinkoiseen päivään. Mutta näiden asioiden kanssa taitaa painia moni muukin vanhempi :)


Eilen illalla ihastelin kauniita taivaan värejä

Rauhallista viikonloppua!
 

6 kommenttia:

 1. upea kuva taivaalta :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kuva! Mulla myös eka työviikko takana. Tänään tein töitä ensimmäistä kertaa tänä syksynä aloittaneiden 7.luokkalaisten kanssa. He olivat todella hienosti löytäneet eri opettajien luokat, mutta itselläni nuo ovat vieläkin kovasti hakusessaan :) Ihania, fiksuja ja hyvin käyttäytyviä ovat tämän päivän nuoret! Huomasin jälleen kerran, että nuoret sopeutuu nopeammin, kuin tällainen 'vanha mies' :)

  Mukavaa viikonloppua koko perheelle ja koululaisille muistutus, ettei koko wiikonloppua pidä tehdä läksyjä, pitää myös muistaa rentoutua ja ladata akkuja tulevaan viikkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu on lepoa ja rentoutumista varten :)

   Poista
 3. Tämäpä on ihana blogilöytö, mukava lukea muiden isohkojen perheiden arjesta. :) Lueskelen varmasti jatkossakin. T: Ellu, neljän (2-8v) lapsen äiti, viides masussa.

  VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä