torstai 10. lokakuuta 2013

Arjessa on hassuja juttuja.

Pieni tyttö uimalasit päässä ja perunamuusi hierottuna hiuksiin. Wilma.

Ihmeteltiin kuuta. Mitä siellä on ja millä sinne pääsee. Pitäisikö ostaa avaruuspuku millä sinne voisi lentää? Kysyi Eemeli.

Aliisan takin taskussa on pyllyliinoja,millä voi pyyhkiä naaman. MITÄ?! Siis niitä "vauvan puhdistusliinoja" :)

Venlan piti yksi päivä lähteä yksin kouluun kun kaveri oli kipeä. Venlaa harmitti. Mieli oli apea. Mutta kun Venlan lähtiessä kouluun minun piti sanoa vielä ovella heippa ja sanoinkin vahingossa: " Hyvää yötä!" Niin johan nauratti ja lähti iloisin mielin kouluun.

Oona luki yksi ilta Eemelille koulukirjaa. Molemmat nauroivat kovasti. Jos oikein muistan niin sanat hede ja emi naurattivat Eemeliä. Ne vaan kuulostivat niin hassulta. Ja Oona luki uudelleen ja uudelleen...ja molemmat nauroivat ja nauroivat.

Eräänä aamuna Ronja sanoi että nää turkoosit farkut tuntuu niin kireiltä. Sanoin että ne on ollut just pesussa ja siksi tuntuu aluksi tiukoilta. No,iltapäivällä viikkasin pyykkiä ja sanoin Ronjalle että tässä on nämä sun turkoosit farkut. Mutta nehän on mulla jalassa,sanoi Ronja. Mitä?! Mulla oli puhtaissa pyykeissä Ronjan turkoosit farkut ja Ronja olikin aamulla laittanut jalkaansa Oonan turkoosit farkut. Ilmankos ne vähän kiristi.

2 kommenttia:

Sivun näyttöjä yhteensä