keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Eilen katseltiin lapsille uima-allasta kaupasta,pientä ja isoa,mutta päätettiin ettei osteta. Koitetaan pärjätä vesisuihkulla,jonka läpi lapset juoksevat ulkona. Edellinen allas hajosi viime kesänä. Taitaa uima-allas kestää yleensä yhden kesän.

Mutta tänään Pelle sanoi että pitäisikö kuitenkin käydä ostamassa? Päivän ohjelmassa oli pensasaidan leikkausta,eli aikaa vierähtäisi omassa pihassa päivän verran,eikä uimarannalle välttämättä ehditä.

Käytiin sitten hakemassa se isompi allas.Ja oli se kyllä hyvä ostos! Aikaa kyllä meni että saatiin täytettyä se ilmalla :D Mutta kyllä siitä on tänään iloa riittänyt koska päivä on ollut todella kuuma!!

Pienin kolmikko on uinut paljon altaassa. Ronja on käynyt tänään rannalla uimassa kahdesti,kahden eri kaverin kanssa ja on edelleen rannalla. Oona ja Venla on mummulassa.

Allas on niin iso että siellä voi aikuinenkin maata :)

Kesken päivän oli laitettava lapset hetkeksi varjoon,pientä taukoa auringosta,katselivat lastenohjelmia. (iPad) Mutta eivät kauaa malttaneet olla kun olivat taas uimassa.

Meidän piha on kyllä ihan hullun kuuma.

Iltapäivän ruoka oli pakko syödä sisällä kun oltiin oltu koko päivä ulkona kuumuudessa ja jäätiin samalla hetkeksi sisälle "viilentymään" osa leikki ylhäällä ja Wilma katsoi lempiohjelmaansa eli Kaapoa ja kohta taas jatkui hommat pihalla.

 Välipalaa ulkona.
Jos vaikka vähän vähemmän kulkisi hiekkaa sisälle?

1 kommentti:

Sivun näyttöjä yhteensä