maanantai 3. joulukuuta 2012

Tonttuja


Joulukalenterista tuli tänä aamuna tonttulakit. Niitä tarvitaan taas joulujuhlissa ja pikkujouluissa. Edellisen vuodet lakit ovat taas jossain..

Pienemmät laittoivat heti tonttulakit päähän,yksi tonttu leikki rappusten alla ja toinen oli tietokoneella.


Uudet sisähaalarit ovat kovassa käytössä. Koululaiset laittoivat ne heti kouluun ja pienemmät haluavat ne huomenna kerhoon. Wilman on jo pesussa,sotki haalarinsa maissinaksuilla.

Olisin halunnut lähteä tänään kävellen kauppaan,olis taas yksi paketti haettavana. Mutta ei me taideta kuitenkaan lähteä tuonne kovaa pakkaseen. Vieläkin on -20. Wilmakin meni omaan sänkyyn aamu-unille. Syliin piti kuitenkin nukuttaa.

Mä otan nyt pyykkivuoret hallintaan tai ei paljoa olekaan,mutta että jatkossa pysyisi jotenkin hallinnassa. Päivittäin olisi rumpua hyvä käyttää,kun siitä tulee samalla mukavasti lämpöä. Ulkona on kylmä mutta sisällä lämmin. Lämmin takka,kuivausrummun tuoma lämpö,lämpöiset vaatteet ja villasukat <3

Tämä maanantai onkin ihan kiva maanantai :) Viikonloppu oli ihana!! Ihan tavallisia asioita,mutta niistä se onni tulee. Olo on vaan niiiiin onnellinen <3

2 kommenttia:

  1. Suloinen tonttu!
    Täällä 15 astetta pakkasta ja aurinko paistaa...aivan ihana ilma...:)
    Pääsen taas onneksi kommentoimaan blogeihin joissa on sanavahvistus...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilma on ihana mutta kylmä,nyt mittari näyttää -17 ja ulkona on niin kaunista :) Kävin ottamassa pois päältä sen sanavahvistuksen,koska muutama on maininnut ettei saa viestejä läpi.

      Poista

Sivun näyttöjä yhteensä