sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sunnuntai

Eilen tehtiin päivän reissu mummulaan. Putouksen jälkeen lähdettiin ajelemaan kotiin. Kaikki lapset nukkuivat autossa ja jatkoivat unia kun päästiin kotiin,jopa Wilma. Viime yö menikin jo paremmin. Ihanaa! Aamulla sain nukkua pitkään kun Pelle heräsi lasten kanssa.

Osa lapsista on jo kolmatta kertaa ulkona. Mummulasta tuotiin kaksi pientä potkukelkkaa ja sen takia nyt onkin uutta intoa ulkoiluun :)

Keittiössä on vesivärit vielä esillä,taitaa jatkua maalailu ulkoilun jälkeen. Minä kävin välillä laittamassa kasan märkiä hanskoja kuivumaan. Taas mahtuu eteisessä liikkumaan.

Nyt kahville. Mukavaa sunnuntaita!!




3 kommenttia:

  1. Jee, Wilma voi jo hyvin! Saat sinäkin ansaitsemaasi lepoa (: Ja ihanaa kun Wilmalla onkin vaan virusia toistensa jälkeen! Joku video voisi joskus olla kiva?
    - Merja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus yrittänyt laittaa videopätkän,missä lapset laulaa autossa,mutta en tiedä oliko liian iso tiedosto vai missä vika,kun ei onnistunut.

      Poista
  2. Ok, ei se mitään:) Kiva blogi<3 Ja en tiedä, miten toi google-tili vai mikä onkaan nii luodaan, joten... hehheh:D En vaan osaa luoda sitä tiliä!
    -Merja

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä