tiistai 12. helmikuuta 2013

Tämä tyttö...


...oli tänään ensimmäistä kertaa puheterapiassa. Voi kuinka mun pientä jännitti. Eilen Alli kysyi,että onko siellä herkkuja? :)

Muutamia kirjaimia ollaan siellä metsästämässä. Meillä on hyvät kokemukset puheterapiasta. Venla on myös aikanaan käynyt ja kyllä ne kirjaimet ja äänteet löytyi hienosti.

Meillä on kylässä flunssa. Wilma on edelleen räkäinen. Eemeli ja Alli yskii. Ronja toista päivää kotona,pientä lämpöä,kova kurkkukipu ja lihakset kipeinä. Oona jäi myös tänään kotiin,kovan päänsäryn takia mikä alkoi jo yöllä ja kurkku kipeä myös. Koulun jälkeen myös Venlan alkoi särkeä päätä ja kurkku ollut kipeä jo muutaman päivän.

Nyt on sohva täynnä lapsia,tyynyjä ja peittoja.

3 kommenttia:

 1. Ihana Alli <3 Paranemisia teille. T.Nyke

  VastaaPoista
 2. Meillä oli Onnille lähete puhterapiaan, kun puuttui monia kirjaimia 3.5veenä. Tiesin, että sinne ei heti pääse.. soittivat sitten vuoden kuluttua ja kysyi, missä mennään?? No, R puuttui enää ja sekin löytyi sitten mikroautoiluharrastuksen ansiosta, Räikkönen ja formula oli hitit R:n löydyttyä. Eerolla edelleen R ja joskus D kateissa, mutta en nyt ole asiaan puuttunut. Kuinka nopsaan te pääsitte? Pitäisköhän alkaa kyselemään, jos ennen koulua pääsis??

  Paranemista sinne, täälläkin taas Eerolla lenssua pukkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aliisalla oli joulukuun viimeinen päivä 5-vuotis neuvola ja silloin neuvolantäti kysyi et haluanko et laitetaan lähete ja että jonoa on. Sanoin että sopii,että pääsisi alkuun ennen eskaria. Ja se eka aika tosiaan oli jo eilen. Yllätyin et kävi niin nopeasti! Neuvolasta kannattaa kysyä.

   Ja illalla,yks kaks yllättäen Wilma oksensi :(

   Poista

Sivun näyttöjä yhteensä