perjantai 15. helmikuuta 2013

Univelkaa..

...on nyt paljon.

Wilman flunssa häirinnyt sen nukahtamista ja nukkumista. Illat vaikeita,yöllä herätään jatkuvasti.

Oikeesti,nyt ei ole yhtään kivaa.

Eilen lähdin Wilman kanssa päivystykseen,myöhään illalla. Kun se ei vaan nukkunut ja huusi. Repi korvaa ja heilutti päätään. Molemmat korvat tulehtuneet. Edellisen tulehduksen korvakontrolli olisi ollut ensi viikolla.

3:n päivän lääkekuuri. Voi kun auttaisi ja pian.

Tänään olin päivällä yläkerrassa nukkumassa muutaman tunnin,kun Pelle oli lasten kanssa alhaalla. Ainakin vähän univelka pieneni.

Ulkoilun riemua!

Kirjat=rauhoittuminen

2 kommenttia:

  1. Onpas ikävää;( Onkohan Wilmalla oikeasti jotain vakavaa kun kokoajan on kipeänä... Toivottavasti Wilma saisi nukuttua ja pääsisi ulos sairauskierteestä. Ja sinäkin saisit nukuttua kun varmasti pitää yöllä olla kokoajan hereillä Wilman kanssa, ja sitten muille pitää olla jo tekemässä aamiaista seitsemän tai kahdeksan aikoihin. No, löydät joka hetkestä onnea, etköhän selviä tästäkin koettelemuksesta! Voimia koko perheelle ja varsinkin SINULLE.
    Iloista helmikuuta!
    -Merja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyse mistään vakavasta. Flunssaa se on ollut joka kerta. Viimeksi kun oli pitkään kipeä niin lääkäri sanoi että oli saanut uuden viruksen heti toisen perään. Ja kyllä meillä muillakin on sama flunssa ollut,mutta lievempänä. Eikä tämä eka talvi ole kun lapset sairastelee paljon. Monta lasta ja aina joku saa jonkun tartunnan jostain. Mutta kun ei tulisi korvatulehduskierrettä.

      Poista

Sivun näyttöjä yhteensä