perjantai 16. marraskuuta 2012

Aamu


Tänä aamuna herättiin myöhemmin kuin piti. Vartti nukuttiin liian pitkään. Olin unissani painanut väärää nappulaa kännykästä ja ei torkku enää soinutkaan.


Tuli joku vaisto ja heräsin,että nyt on kello liikaa. Äkkiä ylös,Oonan ja Venlan huoneeseen valot ja nopea herätys,molemmat pomppasi heti ylös ja annoin vaatteet kaapista ja kehotin pukemaan alakerrassa nopeasti,ettei tule kiire. No,hetken päästä Oona sanoi että Venlahan menee vasta ysiin?! Aivan,niinhän se olikin. Venla meni takaisin nukkumaan ja lähdin Ronjaa herättämään. Muistin kiireessä väärin että kuka meni kasiin ja kuka ysiin. Mutta kouluun lähdön kanssa ei tullut kuitenkaan kiire,koska joskus lapset istuvat sohvalla vartin ennen kuin saavat vaatteet päälle. Nyt ne oli päällä minuutissa :)

Meillä kasiin tarkoittaa 8.15 koulu siis ei ala tasalta vaan vartin yli. Aamutoimet sujuu näköjään hyvin lyhyessäkin ajassa jos on pakko. Kaikki ehti kouluun ja oikeaan aikaan :) vaikka nukuttiin pommiin ja äiti vähän sekoittikin ajat keskenään. Näin meillä tänä aamuna.

Ja mä en tajua miksi tekstin välit on välillä noin isot vaikka en jätä väliä noin paljon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä