keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Lunta!!

No nyt sitä on,ainakin vähän :)

Meillä oli aamusta muutama neuvola-aika. En tiedä mitä ihmettä olin ajatellut kun olin ottanut  ajan kello 8.00 aamulla!! Pelle vei meidät onneksi autolla aamulla ja tuplavaunuilla tultiin pois. Kiirettä piti aamulla,mutta ehdittiin. Kun siinä oli kuitenkin kaikki koululaisten asiat ja muut ja kaikki heräsi seiskalta.

Tällä kertaa oli Wilman ja Eemelin neuvolat. Molemmat olivat kasvaneet hyvin. Eemelin neuvolakortista poimittua: Reipas,rauhallinen 3v. Yhteistyö sujuvaa. Huolellinen piirtäjä + hyvä kynäote.

Lopuksi tuli taas rokotteet Wilmalle+huutoa. Ja Eemeli sai influenssarokotteen,mistä totesi vasta matkalla: " Että se sattui TOSI paljon." Mutta neuvolassa antoi laittaa rokotteen tosi hienosti! Ihan yllätyin.

Lähipäivinä on tullut muutama paketti,jotka on pitänyt hakea. Ollaan lähdetty Pellen kanssa yhdessä iltakävelylle ja haettu ne samalla. Pienet vaunuihin niin voi kävelläkin reippaammin ja isommat
jääneet matkalla puistoon leikkimään. Ronja reippaili kirjastoon :) vielä pääsi pyörällä.

Eilen oli kiva tulla kotiin kävelyltä,kun olin tehnyt aikaisemmin jo valmiiksi iltapalan. Kuusi täytettyä patonkia,NAM!! Kyllä maistui,kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä