maanantai 26. marraskuuta 2012

Maanantai aamuna

...väsyttää ja on pimeää. Taas lapset lähtivät kouluun kumisaappaat jalassa. Säätiedotteiden mukaan olisi luvassa pientä pakkasta ja lunta tässä lähiaikoina. Kuulostaa mukavalta! Jos vois vaikka sitten ne kumisaappaat jo jättää taka-alalle,ne ovat olleet kovassa käytössä,kun aina vaan on märkää.

Vein W:n jo aikaisin aamulla ulos unille.  Takakuistilla heiluttelin W:n uneen,vielä itse yövaatteissa,viltti harteilla. Varmaan hieno näky ohikulkijoille :D Sisälle tullessa piti laittaa vielä villasukat pörrösukkien päälle että varpaat lämpeni. Nenäkin jäätyi. Nyt toiset aamukahvit,lämmittää ja herättää mukavasti. Jos vaikka se auttaisi myös tähän maanantai aamu väsymykseen.

Kahvit juotu ja nyt mä käyn kurkistaan jääkaappiin ja sitten selviää mitä tänään syödään. Mitä teillä tänään syödään?


4 kommenttia:

  1. Riisiä ja kanaa.Tein taas sämpylöitä,niin hyviä :)
    Huominen ahdistaa ja jännittää,laitan viestiä heti aamulla

    Niina

    VastaaPoista
  2. Me syötiin lounaaksi lämpimiä voileipiä ja iltapäivällä myös meillä on riisiä ja kanaa :) Voimia Niina,olet ajatuksissa <3 ja odotan viestiäsi.

    VastaaPoista
  3. Olet todella ihana ihminen ja äiti. Kaikkien lasten pitäisi saada kaltaisesi äiti. Välität lapsistasi ja löydät joka päivästä jotain iloista! Olet aivan ihana ihminen, samanlaisia ihmisiä kuin sinä, ei ole tässä maailmassa paljoa. Lisää kuvia ihanista lapsistasi! Kiitos täsä blogista, se piristää synkkiä päiviäni!<3

    T: Amanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana kuulla että blogini tuo iloa myös sinun päivääsi :)

      Poista

Sivun näyttöjä yhteensä