sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Keittiöön,yläkertaan,ulos,keittiöön..

Tänään oli oikein hulinapäivä tai siis iltapäivällä tuntui että sain mennä edes takaisin ympäri kämppää ja ulkonakin piti välillä piipahtaa. Välillä piti selvitellä lasten erimielisyyksiä. Äkkiä päivä sitten vierähtikin iltaan ja ihmettelin kun Wilma oli niin itkuinen eikä viihtynyt oikein mitenkään päin,mutta kellohan olikin jo niin paljon että sain laittaa Wilman puuron jälkeen nukkumaan. ( Lue: Sen jälkeen nukkumaan,kun oli puolet puurosta pöristellyt vaatteilleen ja minun päälleni. )

Lapset olivat paljon ulkona ja tekivät lumilinnaan. Tilasivat sisälle tultaessa kuumaa kaakaota,kermavaahdolla ja strösseleillä. Kun meinasin sanoa että ei meillä ole kermavaahtoa niin kesken lauseen jo joku ilmoitti että kyllä muuten on :) Kermavaahdolla sitten.

Keittiössä vierähti aikaa,paljonkin. Ronja teki pannaria. Huomista perunasalaattia varten on perunat keitetty,suolakurkku ja purjo pilkottu. Huomenna vielä omenaa lisäksi ja joukkoon kermaviiliä,majoneesia,sinappia ja mausteita. En olekaan tehnyt aikoihin perunasalaattia. Kaveriksi on tietysti nakkeja. Huomiseksi on myös varattuna paljon muutakin hyvää syötävää,NAM!!

Huomenna aikaisin aamulla on vielä Wilman ja Aliisan neuvola. Sitten kotiin pilkkomaan tortilla-aineksia. Ja lapset saavat huomenna tehdä "tikkuja". Tikkuihin siis nakkia,lihapullia,kurkkua,paprikaa,juustoa,viinirypäleitä,leipäjuustoa...pilkon ainekset valmiiksi ja jokainen saa tehdä itselleen mieleisensä tikut :)

Juhlitaan uutta vuotta isolla porukalla. Ystäväperhe tulee meille. Meitä on sitten 4 aikuista ja 14 lasta. Tai siis 15 lasta,Ronjalle tulee ystävä yökylään :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä