perjantai 21. joulukuuta 2012

Perjantai


Tänään on ollut koko päivän jotenkin voimaton olo. Pyykkiä oli ihan kamala kasa ja ihan väkisin olen muutaman koneellisen pessyt. Kaikki äänet tuntuu normaalia kovemmalta ja on ollut jotenkin ärsyttävä olo. No,nyt on kurkku kipeä ja päätä särkee oikein kunnolla. Pientä lämpöäkin oli. Sitä tämä voimattomuus olikin. Särkylääkettä ja toivon että olo ei ainakaan ole huonompi huomenna.

Kohta tämäkin pikkuinen menee muiden lasten mukana,muka jo niin iso tyttö :) Sain monta hyvää kuvaa,tässä muutama. Helppo kuvata,kun on vielä aika paikallaan. Kovasti yrittää ryömiä jo ja kyllä jotenkin jo vähän liikkuukin,mutta ei ryömimällä.

Katselee vakavana lastenohjelmia.
Välillä vilkaisu kameraan...
Tätäkin vähän kokeiltiin :)

Lapsilla alkoi joululoma. Kaikki tytöt saivat hyvät todistukset. Nyt lomailua,että sitten jaksaa taas opiskella ahkerasti :) Meillä on kyllä niin reippaat koululaiset!! Ja ensi syksynä Allikin on jo eskarilainen.

Saivat eväspussit koulusta ja mulla oli kyllä naurussa pitelemistä,kun Eemeli sai Venlan lihapiirakan ja Eemeli kävi haistelemassa sitä pussin läpi ja antoi lopulta pusunkin sille,siis lihapiirakalle :D Hassu poika! Myös Oonan pillimehua piti saada maistaa ja Ronjalta sai vanukkaan. Jokaisen pussista Eemeli jotain sai,jos oikein muistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä