lauantai 29. joulukuuta 2012

Pakkaspäivä

Ulkona on taas niin nättiä,kauppaan ajellessa maisemat olivat upeita. Käytiin koko porukalla ruokaostoksilla ja voi että oli taas kärry täynnä. Ostettavaa oli paljon,mutta sujui aika reippaasti kun osa lapsista haki ruokatavaroita pyydettäessä. Ja kauppareissu menikin mukavasti. Mutta,aina on joku mutta,autoon meneminen ei mennytkään sitten enää niin mukavasti. Siinä menikin sitten jo useammalla hermot,vähän tönitään,vahingossa ja tahallaan ja sitten syytellään kuka teki mitäkin. Lasten ääni kovenee ja minä kovalla äänellä: EI SAA HUUTAA! Että silleen...näin välillä meillä tää autoon meno. Mutta onneksi on myös niitä onnistumisiakin tässä asiassa. Silloin autoon meno sujuu  reippaasti ja Ronja,Oona ja Venla saattavat jopa laittaa jo Eemelin ja Allin turvaistuimiin ja vyöt kiinni <3

Mutta lopulta kaikki autossa,lapset ja kauppakassit. Kotimatkalla Wilma sitten avasi äänensä. Autossa ei vaan ole sen mielestä yhtään kivaa.

Meillä on jo sauna lämmin ja juuri otin makaronilaatikon uunista. Ulkotulet palaa ja lapsille on "pommilimsat" saunaan. Mukavaa lauantai-iltaa!


1 kommentti:

Sivun näyttöjä yhteensä