keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Vihreässä talossa


Alkaa taas elämä voittaa. Pelle lähti töihin ja mä pysyn tolpillani ilman että meinaa taju lähteä kun kävelee olohuoneesta keittiöön ja olo paranee kokoajan. (Eilen liian aikaisin luulin että mun olo alkoi helpottamaan. Hetken olo oli ihan ok. Mutta sitten vaan paheni. Lääkkeestä huolimatta joka paikkaan sattui ja oli kuumetta. Ei ollut itku kaukana.) Aliisa on terve ja ruoka maistuu. Nyt on aikakin ensimmäinen erä mahataudista voitettu.

Eilinen oli aika haastava päivä. Miten selvittiin kun molemmat aikuiset olivat kipeinä? Vuorottelemalla,toinen nukkui sohvalla ja toinen vahti lapsia ja sitten vaihto. Tekemällä vain aivan pakolliset asiat. Onneksi mm. Wilman vaipanvaihdot ja syötöt sujuu lattialla,ei tarvinnut olla pystyssä. Päivä meni aikalailla olohuoneessa. Kaikki olivat olohuoneessa. Välillä vaan piti selvitä keittiöön asti pystyssä ja laittaa syömistä. Iltapäivällä tilattiin pitsaa niille jotka pystyivät syömään.

Ronja laittoi mulle yllätyksenä Olet ihana,muumiteetä,metsämansikkaa ja reilusti sokeria :) Siitä kyllä sai voimia loppuiltaan. Ja Venla teki Parane pian äiti-kortin. KIITOS Ronja ja Venla!!

1 kommentti:

  1. Ihanan huomaavaisia tyttöjä Teillä <3 Tytöille terkut myös täältä ja mukavaa Itsenäisyyspäivää Koko Perheelle!

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä