torstai 13. joulukuuta 2012

Urheilusuoritus?!

Huh huh...

Minä ja kuusi lasta koulun joulumyyjäisissä = urheilusuoritus! Pellellä menikin pidempään töissä ja työmatkassa,ajokelit kun ei ole parhaat mahdolliset. Niin piti sitten lähteä yksin lasten kanssa ja kävellen. Ja mun jalat on vieläkin niiiiin kipeät ostosreissusta :D Aika ei ollut paras mahdollinen,18.00-19.30 on pienemmille turhan myöhäinen aika.

Jo pelkkä lähtökin oli haaste. Wilma huusi jo puettaessa ja aluksi vaunuihin laitettaessa.Valmiit ulos odottamaan vuorotellen. Käsilaukku,sinne rahaa,maitoa ja vaippa,kotiavaimet,tuttipullo vaunuissa. Matkalla muistin että kamera unohtui :/

Paikalle saapuessa iski tunne,että mitähän tästä tulee? Tai se iski jo matkalla,kun työnsin vaunuja hiki päässä lumessa,Eemelin ja Allin roikkuessa vaunuissa lisäpainoina. Kauaa eivät roikkuneet,nyt oli pakko kävellä,vaunut painoi liikaa.

Yllätyin että "vauhtikaksikko" käyttäytyi yllättävän hyvin,huomasivat itsekin väen paljouden ja pysyttelivät vaunujen lähellä. Välillä tuntui että kädet loppuu niin kesken. Ronja otti esityksiä katsellessa välillä Wilman syliinsä ja Allikin halusi ja lopulta Eemelikin kävi Ronjan kavereita katsomassa. Kaikki tytöt lauloivat hienosti,harmi kun se kamera jäi kotiin. Tosin,ei mulla olisi riittänyt kädet enää valokuvaamiseen. Ronja lauloi tyttöporukassa joululauluja,hyvä Ronja!! Ja Oona ja Venla lauloivat koulun talentin finaalissa tyttöporukassa,hyvä Oona ja Venla!! Kaikki finalistit palkittiin. 1-2.luokkalaisten sarjassa oli kaksi esitystä. Tytöt tulivat sarjassaan toiseksi.

Eemeliä alkoi väsyttämään lopussa. Kun lähtiessä piti pukea niin Eemeli makasi lattialla. Ei elettäkään että olisi pukenut. Pue nyt reippaasti. Reippaasti! Kuka on ensin valmis? Otetaan kisa? Ei mitään apua. Makaa lattialla. Nyt kyllä äiti kohta jo lähtee. Tännekö meinaat jäädä? Tyhmää,tiedän,eihän sellainen mitään auta. Enhän voi lähteä ennen kuin Eemeli on valmis,eikä se voi jäädä. Mutta jo vähän väsynyt äiti ei muuta keksi. Monelle äidille varmaan tuttu tilanne. Kun Eemeli huomasi että kaikki muut ovat jo valmiina,niin yhtäkkiä puki kaikki vaatteet vauhdilla päälle. Mikä helpotus! Olisin kyllä pukenut Eemelin,mutta Wilma alkoi myös väsyä ja huusi. Osa pääsi isin kyydillä kotiin,toinen helpotus! Loppumatkasta Wilma nukahti yöunille vaunuihin.

Kaikilla oli kuitenkin mukavaa :) Lapset nukahti hyvin! Ja äitikin on aika väsynyt ja nukahtaa varmasti hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivun näyttöjä yhteensä