maanantai 17. joulukuuta 2012

Maanantai

Nukuttaa,tämä päivä on lopuillaan. Pelle on ollut tämän päivän ja on vielä huomisenkin työreissussa tai siis se on joku koulutus. Eemeli kyselee aina hyvin tarkkaan missä isi on,nytkin piti sanoa vaan että isi menee töihin,jos olisin tarkemmin selittänyt koulutuksesta niin ei olisi ymmärtänyt ja jatkanut vaan kyselyä että niin missä se on. Ja Eemelin taisi tulla jo illalla ikävä isiä,koska oli salaa hiippaillut meidän sänkyyn :)

Tämä päivä on mennyt aika kivasti. Lapset on ollut rauhallisempia kuin lähipäivinä. Harjoitellaan puhumista. Hyvin helposti kun jotain väsyttää tai ärsyttää,niin ääni nousee. Oli sitten lapsi tai aikuinen. Harjoittelua,harjoittelua.

Meillä tosiaan on vaikeita aikoja takana ja ne on ollut stressaavaa aikaa kaikille. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mutta elämän myötä olen oppinut pyytämään apua ja ottaan apua vastaan. Ja asiaan kuin asiaan auttaa puhuminen. Vertaistuki on myös hyvä juttu.

Tänään saunottiin Ronjan kanssa kaksin "salaa". Kun lapset olivat jo sängyissään,niin laitoin Ronjalle tekstiviestin,että " Tuutko saunaan? Älä sano muille mitään. " Aika kauan saunottiin ja juteltiin. Tosi mukavaa <3 Jonain toisena iltana on sitten jonkun muun lapsen vuoro "saunoa salaa" :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa kivalta toi salasauna :) -Paula

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo salaa saunominen :) mekin haettiin sunnuntaina Viivi salaa meen kanssa saunaan, oli tosi yllättynyt ja nautti oikeen kun sai olla rauhassa meen kanssa ilman pikkusiskoa

    VastaaPoista

Sivun näyttöjä yhteensä